Oy Emil Halme Ab

HYVÄN LEIVÄN SALAISUUS
 


Tiesitkö, että Halmeen Leipomo Kauklahdessa on toiminut yli 110 vuotta?

Leipomon perustaja Emil Halme aloitti leipomotoiminnan vuonna 1899 maalaistalossa Kauklahdessa.

Emil Halme oli kotoisin Turun seudulta, jossa hän suoritti leipurin kisällinkirjan vuonna 1896.

Aito Halmeen leipä valmistetaan leipomossa, jossa käsityöperinne elää edelleen. Halmeen leivät leivotaan yhä tänä päivänkin samojen reseptien mukaan käyttäen imellystä ja hapanjuurta.

Leivän lopullinen hieno aromi ja maku syntyvät tiiliuunin tasaisessa lämmössä. Käytössämme on kaksi tiiliuunia, joista vanhempi on ollut lämpimänä yhtäjaksoisesti vuodesta 1952.

Halmeelta löytyvät leivonnaiset niin arkeen kuin juhlaan: Hapanleipää, Hildeleipää, Maalaisleipää, Kavrinkia, voipullaa, täytekakkuja, voileipäkakkuja ja muuta hyvää.

Tiesitkö että Halmeen leipomon konditoriamyymälä avaa ovensa kello seitsemän. Nouda lämpimät sämpylät ja pullat jo aamiaispöytääsi.

Voit kysyä Halmeen leipää myös lähikauppiaaltasi.